Diploma's voor zestien nieuwe imkers

Voorzitter Theo Kampschreur van Imkervereniging Liemers heeft aan zestien nieuwe imkers hun diploma uitgereikt. Onder de geslaagden was de twaalfjarige Zinedine Le Corre. De nieuwe imkers hebben een of meer bijenvolken. Sommigen hebben al honing kunnen oogsten.

Op de foto de geslaagden. Achterste rij v.l.n.r.: Tonnie Hurenkamp, Frans Mulder, Martijn v.d. Broek, Hans Berg, Robin Janssen, Louis Janssen (docent), Ingo Bouman, Danny v.d. Kracht en Paul Holterman (docent). Voorste rij van links naar rechts: Karolien Voskuilen, Riwan le Corre, Zinedine le Corre, Theo Schennink, Piet van Schaik (docent), Joris Hoogma en Bastiaan van Emden.

Imkervereniging Liemers houdt ook in 2019 een basiscursus voor beginnende imkers. De zeven theorielessen worden in de maanden januari, februari en maart gegeven op de maandagavond in Zevenaar in het gebouw van Natuur en Educatie aan het Vestersbos. Vanaf eind maart worden met een zekere regelmaat op de zaterdagmorgen negen praktijklessen gegeven in de bijenstal in park De Nevelhorst te Didam. Meer info: Piet van Schaik, tel. 026-3118663, e-mail: ptvschaik@zonnet.nl.

Meer berichten