Foto: René Nijhuis

Roefeldag in 2019 is op 15 juni

Het Duivense Roefelcomité heeft de datum voor de roefeldag in 2019 vastgesteld. Op zaterdag 15 juni 2019 gaan weer honderden schoolkinderen naar bedrijven toe om een kijkje te nemen. Het wordt de 27e editie.

Dankzij een subsidie en sponsors kan de roefeldag weer doorgaan. De kinderen van de groepen 5, 6 en 7 van de basisscholen in Duiven, Groessen en Loo en speciaal onderwijs kunnen weer gratis meedoen. Als zich voldoende bedrijven aanmelden. gaat het comité ook kijken naar deelname van groep 8.

De Roefeldag 2018 is geëvalueerd met enquêtes onder de 115 bedrijven, 150 begeleiders en 40 vrijwilligers. Opvallend is de hoge respons van boven de 40 procent. De tevredenheid is bijna 100 procent. Voorzitter Gerard van Ham van het Roefecomité is daar blij mee: "We weten hierdoor meer over onze eigen organisatie. Een aanbeveling is dat bedrijven liever grotere groepen per excursie-tijdvak willen rondleiden dan meerdere tijdvakken achtereen. Alle regelmatig genoemde opmerkingen zullen we zeer ter harte nemen en als het kan in de volgende editie aanpassen."

Het Roefelcomité bestaat uit zeven vrijwilligers aangevuld met twee oproep-specialisten. Het comité wil graag uitbreiden met twee nieuwe leden. Kijk voor meer informatie op www.roefeldag-duiven.nl.

Meer berichten