Verkoopdag Welfare Rode Kruis in Parkflat Thuvine

De jaarlijkse verkoopdag van Welfare van Rode Kruis Duiven is weer aanstaande. Op zaterdag 10 november van 09.00 tot 13.00 uur in de ontmoetingsruimte van Parkflat Thuvine.

Gebreide sokken, geborduurde schorten, houten vogelhuisjes, voederplanken, insectenhuisjes, wandborden en kerst- en verjaardagskaarten. Zie hier een opsomming van wat bezoekers van de verkoopdag zoal kunnen verwachten. Alles is gemaakt tijdens de wekelijkse Welfare-ochtenden. De dames zijn dan aan het breien of haken en de mannen aan het klussen. Ter afleiding wordt er gekaart of een ander spel gedaan en natuurlijk is er altijd koffie en thee met wat lekkers.

Tijdens de verkoopdag kunnen bezoekers ook genieten van koffie of thee met appelkruimeltaart en van erwtensoep van Keurslager Wilfred Kersten. Er is bovendien een verloting met leuke prijzen. Van de opbrengst van de dag wordt nieuw materiaal aangeschaft, waarmee tijdens de wekelijkse bijeenkomsten weer leuke dingen gemaakt kunnen worden. Deelname aan de recreatieochtenden op donderdag is gratis. Kom een keer kijken! Vooral aan mannen die willen klussen is momenteel een tekort. Bel voor meer informatie met vrijwilligster Wendy de Haan van Welfare Rode Kruis Duiven, 06 2085 6017.

Meer berichten