Koor Look Who's Singing, Liemers Harmonie en Vida dansschool.
Koor Look Who's Singing, Liemers Harmonie en Vida dansschool. (Foto: Margreet Ditzel)

Look who's singing al 35 jaar "timeless" fantastisch!

Het Duivens popkoor Look Who's Singing heeft 3 november jl. met een geweldig feest hun 35 jarig bestaan gevierd in De Ogtent.

De zangers en zangeressen van Look Who's Singing lieten in de bomvolle, grote zaal meteen zien wat zien huis hebben: popsongs, ballads, rock and roll en a capella. Tijdens het zingen van “Something inside so strong” door LWS, kwamen de jonge zangertjes van het Duivens jongerenkoor Shake it het podium op en zongen mee. De junioren van Shake it zongen daarna ook nog een paar eigen nummers, waarmee ze de harten van het publiek stalen. Daarna was het tijd voor een instrumentaal intermezzo; de Duivense Liemers Harmonie liet zich van zijn beste kant zien. Ze speelden heel ingetogen een paar prachtige nummers.

Al tijdens de pauze meldden zich de jeugdige dansers en danseressen van VIDA dansschool Zevenaar: met hun gepassioneerde dansen kon het publiek al zien, waarom ze willen meedingen naar het Nederlands kampioenschap latin dansen. Vervolgens toonden Look Who's Singing en de Liemers Harmonie opnieuw hun muzikale kwaliteiten aan het publiek. De apotheose was de afsluiting, waarbij LWS zich bij het Afrikaanse BabaYetu en het klassieke Conquest of Paradise liet begeleiden! door de Harmonie!!

Het koor LWS is apetrots op hun mooie “tijdloze” jubileumavond, waarbij alle leeftijden vertegenwoordigd waren!

Heb jij zin om met ons mee te zingen? Jij bent van harte welkom om elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur een kijkje te komen nemen. Je kunt ook een paar keer vrijblijvend meezingen. Zie ook onze website www.lookwhossinging.nl

Meer berichten