Genomineerde starters in Duiven

De acht genomineerden voor de Duivense ondernemersprijzen in 2018 zijn bekend. De verkiezing wordt georganiseerd door ondernemersvereniging MKB Duiven. Voor de Spiegel& Reflex Duivense starter van het jaar zijn uitverkoren styling coach Petra Vermeulen, Johannes Swart en Femke Baas van dansschool Swaaba Movements en Didier Orij van New York Pizza Duiven (van links naar rechts op de foto).

De genomineerden voor de verkiezing van de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar zijn Ronald Gerressen van Ronald Gerressen BV, Marco Krete van ReeZo Electro World Duiven, Jan Koenen van Boeketterie 't Hoekje, Wilfred van Manen van Wima Fresh Food In & Out en Frank Mulling, Bart Jongmans en Marc Serrée van Gezondheidscentrum 't Reinhart.

Burgemeester Rik de Lange van de gemeente Duiven en Marjolein en Peter Houthuijzen, de Duivense ondernemers van het jaar 2017, reiken de prestigieuze prijzen uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven, die op donderdag 10 januari in zaal Gieling wordt gehouden. De startersprijs werd in 2017 gewonnen door Michiel de Warle van Liemers Fietsen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden