Een foto van het Pit-gezelschap gemaakt op een repetitieavond. Foto: Koos Roelofs.
Een foto van het Pit-gezelschap gemaakt op een repetitieavond. Foto: Koos Roelofs.

Musicalvereniging Pit speelt 'Circus Bimbam'

'Circus Bimbam' heet de voorstelling waar musicalvereniging Pit uit Duiven momenteel de laatste voorbereidingen voor treft. De uitvoeringen zijn op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 november in De Ogtent.

Swingend en hilarisch, met die woorden omschrijft Pit de voorstelling 'Circus Bimbam'. Het gaat over een circus dat naar een dorp komt. Het belooft een prachtig festijn te worden, maar het loopt anders. Het gaat namelijk niet goed met het circus. Er is zelfs geen geld voor kleding en materiaal voor de circusartiesten. Als dan ook nog de kaartverkoop achterblijft, ontstaat een probleem. Er zit maar één ding op: alsnog heel veel kaartjes verkopen. Of dat lukt in een tijd waarin veel circussen het moeilijk hebben, is de vraag. Een vraag die aan het eind van de voorstelling van een antwoord wordt voorzien.

Het verhaal voor de jaarlijkse voorstelling van Pit is net als voorgaande jaren geschreven door Jackie van der Werff, die zelf ook meespeelt. De regie is in handen van Jennie Hidding.

De voorstellingen, waaraan ook kinderen meewerken, beginnen op vrijdag en zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 14.30 uur.
Kaarten kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar bij Bruna Duiven, Bakkerij Koenen en online: www.pitduiven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden