Ook in Duiven was Retteketet afgelopen jaren vaak te gast.
Ook in Duiven was Retteketet afgelopen jaren vaak te gast.

Retteketet showband blaast de kerst op

De gezelligste feestband van het oosten, Retteketet Showband, organiseert dit jaar voor de 15e keer het ultieme Kerstfeest vol muziek, spektakel en kerstsfeer. Maar liefst 2 dagen lang is het Kerst in het Schuttersgebouw EMM aan de Slenterweg in Ooij.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december kun je hier live getuige van zijn door het ultieme ‘feel good’ Kerstfeest te bezoeken. Elk jaar is er een bijzonder thema en worden mensen al buiten voor de feesttent in kerstsfeer gebracht. De bijzondere vorm van de toegangskaarten zorgt jaarlijks voor hillarische taferelen bij de verkooppunten.

De Retteketet showband is een 11-koppige feestband met muzikanten met Liemerse roots. Al meer dan 15 jaar treden zij op in de regio en ver daarbuiten. Maximaal 2x per maand rijdt de amateurband naar een optreden. ‘Het is voor ons een avondje uit…’ zegt zangeres Margit Gasseling. ‘We komen op waanzinnige locaties die vaak op geweldige wijze zijn omgebouwd tot feesttent. Het is onze uitdaging ons publiek te overdonderen met de aankleding van ons Retteketet Kerstspektakel’.

Dit jaar gaat dat zeker weer lukken met een wel heel ‘luchtig’ thema. Het thema is Balloooon! Speciaal hiervoor ondersteunt feestballonnen.nl de band dit jaar in de aankleding van het feest.

Voor meer informatie kijk je op de website www.retteketetshowband.nl.
Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij CIGO Gemak Shop én bij Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen.
Voor het Zaterdagavondfeest betaal je € 14,50 per kaart.
De zondagmiddag is een unieke familiemiddag waarvoor kaarten slechts € 5,= per persoon kosten (kids gratis).
Wees er snel bij, want net als afgelopen jaren is het VOL = VOL.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden