Bijeenkomst Longpunt Arnhem-Liemers

Op woensdag 28 november 2018 vindt de volgende bijeenkomst van Longpunt Arnhem-Liemers plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal het MHT-Orkest (MondHarmonicaTherapie) een optreden verzorgen.

Mondharmonica spelen traint de ademhalingsspieren. Muziek maken is ook een uitdagende taak voor de hersenen. Het maakt het brein fitter en beter in staat zich aan te passen aan het ouder worden. De acht mondharmonicaspelers in dit orkest hebben - met uizondering van de begeleider - allemaal een ademhalingsprobleem (COPD, Astma etc.). Zij kunnen daarom als geen ander MHT-geïnteresseerden vertellen over hun ervaringen met mondharmonicaspelen. Het orkest maakt gevarieerde muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van professionele orkestbanden. Het MHT-Orkest hoopt met haar optredens dat nog meer personen met een ademhalingsprobleem geïnteresseerd raken in mondharmonicaspelen. Muzikale kennis en/of ervaring is niet nodig en leeftijd speelt ook geen rol.

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 28 november 2018 en begint om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) in Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1, 6932 KA Westervoort.

In verband met het aantal beschikbare plaatsen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl o.v.v. naam en aantal personen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden