Sander Ketels (links) en zijn Sinterklaas nemen vast poolshoogte bij De Ogtent.
Sander Ketels (links) en zijn Sinterklaas nemen vast poolshoogte bij De Ogtent.

Sinterklaas zondag in De Ogtent

Aanstaande zaterdag 17 november komt Sinterklaas aan in Duiven en zondag 18 november is in De Ogtent 'De Grote Sinterklaasshow' van Babello Entertainment uit Westervoort. Vier voorstellingen op één dag en allemaal zijn ze (vrijwel) uitverkocht.

In totaal meer dan 1800 kinderen, ouders en opa's en oma's bevolken zondag de grote zaal van De Ogtent. 'De Grote Sinterklaasshow' is een hit. Een uur lang gebeurt er van alles rondom Sinterklaas. Er wordt gezongen, de Pieten voeren een balletshow op, er zijn buikspreek- en goochelacts en natuurlijk gaat er wat mis. Voorafgaand aan de shows worden bezoekers in de stemming gebracht door DJ Piet en na afloop is er een Meet&Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

Spreekstalmeester is entertainer Sander Ketels, de man ook die de shows organiseert. Hij heeft er zin in. "We doen dit sinds 2011. Ieder jaar in een andere gemeente in de regio. We zitten nu voor het eerst in Duiven. Het is heerlijk om te doen. De reacties van de kinderen in de zaal zijn fantastisch. Ze genieten. En als de kinderen genieten doen hun ouders en grootouders dat ook."

Overigens: de Zwarte Pieten die meedoen aan 'De Grote Sinterklaasshow' zijn traditionele (zwarte) Pieten. "Bij ons geen discussie daarover", aldus Sander Ketels.

De voorstellingen zondag beginnen om 10.00, 12.15, 14.30 en 16.45 uur. Meer info: www.grotesinterklaasshow.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden