Matthieu Maanders. Foto: Jacques Kok Fotografie.
Matthieu Maanders. Foto: Jacques Kok Fotografie.

Matthieu Maanders boegbeeld

Zoals eerder gemeld komt er een tweede Duivense Sportverkiezing. De winnaars van 2018 worden op 25 januari 2019 gehuldigd in Hotel van der Valk Duiven. Nieuw is dat Mathieu Maanders boegbeeld wordt van de verkiezing.

Mathieu Maanders zette de verkiezing vorig jaar op samen met ondernemer Dianne de Geus en met steun van de gemeente en sponsors. Die betrokkenheid blijft, maar de fractie-assistent van Pro Duiven en ambassadeur van Uniek Sporten krijgt een meer prominente rol.

Ondanks het feit dat hij een spierziekte heeft, is Mathieu Maanders een actieve sporter. Zijn slogan is: 'Iedereen heeft het recht om te sporten en sportplezier te ervaren, een beperking mag geen verschil maken!' Met Maanders als boegbeeld is er bij de verkiezing extra aandacht voor sporters met een beperking.

De Duivense Sportverkiezing wordt een avond waarop wordt teruggekeken op het dan voorbije sportjaar 2018. De prijzen die worden uitgereikt zijn: sporter, sportteam, aangepast sporter, aangepast sportteam, sporter onder 16 jaar, meest bijzondere sportprestatie en de sportfoto van het jaar. De initiatiefnemers zien het gala als 'een podium voor alles wat met sport te maken heeft in Duiven, Groessen en Loo'. Sporters voordragen voor een nominatie kan via: www.sportverkiezing-duiven.nl. Sportfoto's insturen naar: foto@sportverkiezing-duiven.nl.

Meer berichten