De cast van Pit! (inclusief negen mini-Pitters!) voor de succesvolle voorstelling 'Circus Bimbam'. Foto: Koos Roelofs.
De cast van Pit! (inclusief negen mini-Pitters!) voor de succesvolle voorstelling 'Circus Bimbam'. Foto: Koos Roelofs.

Pit! steelt de show met 'Circus Bimbam'

Drie optredens van muziektheatervereniging Pit! uit Duiven trokken zo'n 500 bezoekers naar cultureel centrum De Ogtent. Ze genoten van de voorstelling 'Circus Bimbam'.

'Heel veel positieve reacties', zorgden voor een uitgelaten sfeer bij de acteurs die 'Circus Bimbam' op de planken brachten. Onder hen Claudia Hiffens uit Duiven. "Iedereen was erg tevreden. Het ging ook heel goed. Alle uren voorbereiding betaalden zich uit."

Claudia Hiffens is sinds de oprichting van Pit! (Plezier in theater) in 2004 lid van de muziektheatervereniging. Alle voorstellingen speelde ze mee. Aantrekkelijk aan het stuk van dit jaar vond ze dat het 'herkenbaar' was. "Vorig jaar speelden we een fantasierijker stuk. Dat was ook leuk, maar bij een circus kan iedereen zich iets voorstellen. Hoe het eraan toegaat en vooral ook wat er allemaal mis kan gaan. Het was een heel vlot stuk en er kon flink gelachen worden."

De komende weken wordt er geëvalueerd, terwijl Jackie van der Werff de laatste hand legt aan het script van het stuk van volgend jaar. Ook dat wordt, net als 'Circus Bimbam', geregisseerd door Jennie Hidding. Claudia: "Vanaf januari gaan we ermee aan de slag. Eerst de rollen verdelen en dan oefenen. Ja, ik doe ook weer mee. Leuk!"

Meer berichten