Liemers Mannenkoor.
Liemers Mannenkoor.

Kerstconcert Liemers Mannenkoor 'It's all about Christmas'

Tijdens het jaarlijkse traditionele Kerstconcert brengt het Liemers Mannenkoor een scala van Kerstliederen uit diverse culturen ten gehore. Met de keuze van de liederen willen de zangers uiting geven aan het kerstgevoel en de beleving van mensen uit andere landen. Uiteraard zullen onze eigen traditionele Kerstliederen niet ontbreken.

Het gevoel van licht en warmte, zoals dit bij het kerstfeest hoort, zal versterkt worden door de prachtige klanken op harp door Maaike Bosscher. In haar solo optreden zal het veelzijdig karakter van haar instrument naar voren komen. De sopraan Dewi Boddeke beschikt over een prachtige stem en zal, naast de ondersteuning van het mannenkoor, ook haar bijdrage leveren aan een sfeervol concert. In de mooi versierde en belichte kerk en onder de klanken van de winterhoorn ontvangt het LMK graag haar gasten.

In de pauze is er, onder het genot van een drankje, gelegenheid om elkaar te ontmoeten. U bent van harte welkom om het concert bij te wonen en te beluisteren en zo in de juiste Kerstsfeer te komen.

Het Kerstconcert wordt gehouden op zondag 23 december in de Andreaskerk in Zevenaar, aanvang 14.30 uur. De kerk is om 14.00 open. De toegangsprijs bedraagt € 15,00. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop in Zevenaar bij Rebers Boek en Buro en Bakkerij Godsschalk, in Didam bij Boekhandel Bruna.Voorafgaande aan het concert zijn ook kaarten verkrijgbaar aan de ingang van de kerk. ( voor info www.liemersmannenkoor.nl)

Meer berichten