De oliebollen worden ingepakt.
De oliebollen worden ingepakt.

Scouting Duiven bakt overheerlijke oliebollen

Scouting Duiven gaat weer ouderwets lekkere oliebollen bakken en verkopen. Dat doen we in onze blokhut “ons Holten Huus” op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december a.s.

Onze krentenmeester zorgt voor het lekkerste beslag waarna de bollen met zorg worden gebakken. De opbrengst van de actie wordt besteed aan de activiteiten van onze leden waaronder het zomerkamp, een van de jaarlijkse hoogtepunten. Door de verkoop van de oliebollen kunnen we de kosten van de activiteiten laag houden waardoor Scouting voor iedereen toegankelijk is en blijft.

Op vrijdag 28 december brengen onze leden ook een bezoekje aan Thuvine, de Liemerije locatie Droostaete en Zozijn locatie de Droo en de Vergert en Driestroomhuis De Wilgenhof. Wij gaan daar onze oliebollen aan de bewoners aanbieden, gratis natuurlijk!

Wilt u oliebollen bij ons bestellen dan kan dit bij de leden van Scouting Duiven die bij u aan de deur komen of op onze website, www.scoutingduiven.nl/oliebollen. Bestellen kan tot en met 23 december.

De bestellingen kunnen op verzoek worden bezorgd op zaterdag 29 december of zondag 30 december. Afhalen in onze blokhut, “ons Holten Huus”, de Nieuweling 3 in Duiven, kan op vrijdag 28-12 tussen 13:00 en 18.00 uur, op zaterdag 29-12 tussen 9.00-18.00 uur en op zondag 30-12 tussen 10.00-13.00 uur.

Oliebollen van Scouting Duiven dat wilt u toch niet missen?

Meer berichten