Excelsior verzorgt kerstconcert

Muziekvereniging Excelsior uit Loo brengt iedereen in kerstsfeer tijdens het kerstconcert. Dit vindt plaats op zondagmiddag 23 december in de Sint-Antonius Abtkerk in Loo. De muzikanten vertolken in een sfeervolle omgeving een gevarieerd programma. De entree is gratis.

Het kerstconcert is een jaarlijks evenement dat altijd veel publiek trekt. Excelsior draagt zorg voor de algehele organisatie en speelt een keur aan werken. Er staan populaire nummers op het programma, zoals Lonely this Christmas (Mud) en Do they know it's Christmas (Bandaid), maar ook een medley (Happy Christmas) en kerstwerken met een klassiek karakter (Menuet from Berenice). Excelsior treedt op onder leiding van dirigent Michael van den Broeck.

Het kerstconcert is volgens secretaris Bennie Peters een sfeervolle middag voor jong en oud. Alle bezoekers krijgen een gratis kop koffie aangeboden. De kerk is fraai aangekleed met allerlei kerstversieringen. Traditioneel wordt gezamenlijk geopend met Komt allen tezamen en eindigt het concert met White Christmas. Loonaar Henk Peeters presenteert aan het einde een kerstverhaal.

De kerk is open van 14.45 uur. Het ongeveer anderhalf uur durende concert begint om 15.00 uur.

Meer berichten