Geld voor inzamelen vuurwerkafval

De gemeenten Duiven en Westervoort houden samen een actie om het vuurwerkafval op te ruimen. Beide gemeenten willen inwoners stimuleren zelf een bijdrage te leveren aan een schone leefomgeving door vuurwerkresten op te ruimen en in te leveren. Voor iedere gevulde speciale vuurwerktas die inwoners op woensdag 2 januari tussen 13.00 en 16.30 uur inleveren krijgen inwoners een vergoeding. Een half gevulde tas levert 0,50 euro op en een volle tas 1,00 euro.

De speciale vuurwerkafvaltassen zijn op 27 en 28 december gratis af te halen bij de volgende locaties tijdens hun openingstijden: in Westervoort bij het gemeentehuis, Co-op, Jumbo, Lidl en vuurwerkverkooppunt Schildersbedrijf Pelgrim. In Duiven bij het gemeentehuis, Albert Heijn, Co-op, Jumbo en vuurwerkverkooppunt ter Heerdt.

De locaties voor het inleveren vuurwerktassen zijn in Westervoort bij De Nieuwhof Kulturhus aan de Rivierweg 1, in Duiven bij de gemeentewerf aan dePloenstraat 3, in Loo bij Schuttersgebouw Willem Tell aan de Loostraat 38 en in Groessen bij Dorpshuis Groessen aan de Sint Isidorusplein 4.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden