Sami Hiffens, Marcel Komman (achter), Joseph Hiffens, Esli Hiffens (achter), Ullrich Hiffens, Marvin Hiffens, Bjorn Komman, Maylissa Smoorenburg.
Sami Hiffens, Marcel Komman (achter), Joseph Hiffens, Esli Hiffens (achter), Ullrich Hiffens, Marvin Hiffens, Bjorn Komman, Maylissa Smoorenburg. (Foto: Martijn van de Goor)

Oliebollenmixtoernooi Pigeons groot basketbalfeest

Maar liefst ruim 90 aanmeldingen en zo'n kleine 100 basketballers hebben afgelopen zondag bij Pigeons het nieuwe jaar gevierd. Dit maal waren niet alleen de basketballers van Pigeons en hun familie aanwezig in Triominos, maar ook waren er verschillende oud-leden en basketballers van andere verenigingen.

Om 13.00 was de start van een basketbaltoernooi voor jong en oud, voor basketballers met en zonder belemmering. Kortom iedereen deed mee! Voor dit jaarlijkse evenement van Pigeons had de activiteitencommissie een prachtig draaiboek geschreven en de hele dag stond in het teken van Basketbal.  Ook waren de basketballers van Pigeons On Wheels van de partij. De rolstoelbasketballers speelden korte wedstrijden tegen elkaar en geïnteresseerden konden ook zelf ervaren hoe het is om te basketballen in een rolstoel. De laatste basketbalwedstrijd van de dag, de finale, werd gewonnen door het team van de familie Hiffins en Komman. 

Na de finale was het tijd voor de loterij. Een loterij met prachtige prijzen gesponsord door lokale en regionale ondernemers (Blokker Duiven, 't Bakhuus, Carwash De Duif, New York Pizza Duiven, Oriëntal Duiven, Paviljoen Horsterpark, Praxis Duiven, Pathé Eden, Stefan's Bloem & Zo,Tiems Taarten Duiven, Top 1 Toys Duiven, VW Zijm).

Om 17.00 werd de dag afgesloten in de sportkantine, waar de voorzitter van Basketbalvereniging Pigeons - Taco Jansen -  samen met de aanwezigen proostte op een geweldig, gezond en sportief 2019! 

Wil jij meer weten over basketbal en basketbalvereniging Pigeons, kijk dan snel op www.depigeons.nl en volg ons op facebook.com/Pigeons-Basketbal

Meer berichten