Renske (l) en Eva verkochten al rookworsten op de Winterfair in Duiven
Renske (l) en Eva verkochten al rookworsten op de Winterfair in Duiven (Foto: Corine Sonderen)

Liemers Harmonie Duiven verkoopt op 12 januari rookworsten

Voor het derde jaar op rij verkoopt Liemers Harmonie Duiven rookworsten aan de inwoners van Duiven. De ambachtelijke rookworsten worden vers gemaakt door de slager van Schipper Vlees & BBQ.

De opbrengst van de verkoop komt ten goede van de opleiding van nieuwe jeugdleden. De leden van de harmonie komen op zaterdag 12 januari huis-aan-huis langs voor de verkoop van de rookworsten. De prijs van een rookworst is 2,50 euro, voor drie rookworsten is er een actietarief van 7 euro. Voorzitter Laura Staring: "We hopen veel huishoudens te bereiken aanstaande zaterdag.

Wie zeker wil zijn van rookworsten, kan zijn bestelling plaatsen via rookworst@liemersharmonie.nl." De actie stopt niet op 12 januari. Staring: "Bestellen kan nog tot en met eind februari. En naast dat de rookworsten erg lekker zijn, steunt u met uw aankoop ook onze jeugdopleiding." De opleiding van de jeugdleden wordt bij Liemers Harmonie Duiven verzorgd door gediplomeerde docenten. Als extra toevoeging aan het lesprogramma kunnen de leerlingen ook samenspelen in een jeugdorkest en jeugdslagwerkgroep. "Door samen te spelen leer je nog beter muziek maken. De kinderen leren van elkaar en ze maken ook nog veel plezier met elkaar," aldus dirigent Michael van den Broeck.

Meer berichten