V.l.n.r.: Ronald en Elvira Gerressen, Wendy en Jan Koenen, Didier Orij, Petra Vermeulen, Marco Kreté, Wilfred van Manen, Femke Baars en Johannes Swart.
V.l.n.r.: Ronald en Elvira Gerressen, Wendy en Jan Koenen, Didier Orij, Petra Vermeulen, Marco Kreté, Wilfred van Manen, Femke Baars en Johannes Swart.

Finale ondernemersverkiezingen

Wie winnen de prijzen voor de Rabobank Arnhem en Omstreken Duivense ondernemer van het jaar 2018 en de Spiegel & Reflex Duivense starter van het jaar 2018?

Het antwoord op deze vraag krijgen de bezoekers donderdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersvereniging MKB Duiven, waar de prijzen van de prestigieuze Duivense ondernemersverkiezingen worden uitgereikt. Burgemeester Rik de Lange overhandigt de prijs aan de ondernemer van het jaar 2018 en Peter Houthuijzen, die in 2017 ondernemer van het jaar was, reikt de prijs uit aan de beste starter van 2018. De nieuwjaarsbijeenkomst van MKB Duiven wordt gehouden in Zaal Gieling in Groessen en begint om 20.00 uur.

Voor de startersprijs zijn genomineerd Petra Vermeulen van Petra Styling Coach, Didier Orij van New York Pizza Duiven en Johannes Swart en Femke Baas van dansschool SwaBaa Movements.

De vijf kandidaten voor de verkiezing van de Duivense ondernemer van 2018 zijn: Wilfred van Manen van Wima FreshFood In & Out, Ronald en Elvira Gerressen van Ronald Gerressen BV Totaal Vastgoedonderhoud & Reinigingsdiensten, Jan Koenen van Boeketterie 't Hoekje, Marco Kreté van ReeZo Electro World Duiven en Frank Mulling, Bart Jongmans en Marc Serrée van Gezondheidscentrum 't Reinhart.

Alle kandidaten hebben in december bezoek gehad van de jury. De jury bij de starters bestaat uit Rien Boskeljon, Marc Rosendahl en Peter Houthuijzen. De jury van de Duivense ondernemer van het jaar wordt gevormd door Hans Willems, Ben Aarntzen en Wim Oosterman.

MKB Duiven hoopt dat zoveel mogelijk ondernemers naar de nieuwjaarsreceptie komen om een eerbetoon te brengen aan de collega's die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben verricht. Daarnaast is het volgens voorzitter Theo de Reus ook een bijzonder gezellige bijeenkomst om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Ook ondernemers die nog geen lid zijn, zijn welkom.

Meer berichten