DVV huldigt 'elftal' jubilarissen

Een grote club zoals voetbalvereniging DVV uit Duiven heeft ieder jaar veel leden die gehuldigd worden vanwege een jubileumaantal jaren dat ze lid zijn. Ook dit jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie had voorzitter Frank Dellemann zijn handen eraan vol.

Hij sprak ze alle elf toe en ook nog Jos van Huet die werd benoemd tot lid van verdienste van DVV. In alle gevallen zorgde secretaris Annelies Pouw ervoor dat ze een mooi boeket bloemen kregen in de kleuren van de club. Gerwin Staring werd gehuldigd vanwege het feit dat hij 40 jaar lid is van DVV. Tien anderen omdat ze 25 jaar lid zijn. Op de foto vlnr: Jordy Dellemann (25), Erik Timmer (25), Jos van Huet (lid van verdienste), Albertino Beunk (25), Gerwin Staring (40), Dennis Rugers (25), Ivo Booltink (25), Auke Noppen (25), Mark Chambone (25), Doke Steens (25) en Rico Lansbergen (25). Op de foto ontbreekt Thomas Baarslag (25).

Het eerste elftal van DVV hoopt dit seizoen kampioen te worden van de vierde klasse. Met een voorsprong van zes punten op nummer twee Groessen hervat DVV zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Angeren. Groessen speelt thuis tegen GSV'38 uit Giesbeek.

Meer berichten