Dansend door het leven met Biodanza

Dansend door het leven, wie wil dat niet? De leden van de Biodanzagroep Duiven (foto) doen het al en op maandag 28 januari is er een gratis proefles voor mensen die dat gevoel ook wel eens willen ervaren.

Biodanza kan worden vertaald als: 'de dans van het leven'. Het is een vorm die muziek, beweging, emotie en ontmoeting combineert. Het draait niet om pasjes of mooie bewegingen, maar om het gevoel dat muziek losmaakt in mensen. Vervolgens geeft iedereen daar met bewegingen vorm aan. Een unieke, persoonlijke dans, recht vanuit het hart, die deelnemers ook met elkaar in contact brengt.

Deze vorm van vrije expressie ervaren, kan op 28 januari van 20.00 tot 22.00 uur in 't Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven (inloop vanaf 19.45 uur). De leiding is in handen van Hellen Petterson van 'Biodanza met Hellen' uit Zevenaar. Gaarne vooraf aanmelden per email (info@biodanzamethellen.nl) of telefoon (06 3429 8139). Er wordt gedanst op blote voeten (of zachte dansschoentjes) op allerlei soorten muziek en thema's. Van vitaal naar verstild, creatief, sensueel, spelend en nog veel meer.

Meer berichten