Assemblage Wiel Heemskerk.
Assemblage Wiel Heemskerk.

Winterexpositie KunstKring Duiven

In de centrale ontvangsthal van het gemeentehuis in Duiven kan van 3 februari tot 1 maart de winterexpositie van KunstKring Duiven worden bezocht. De kunstenaars die hun medewerking verlenen zijn dit keer Danielle Nengerman uit Arnhem en Wiel Heemskerk uit Tegelen.

Danielle Nengerman is een schilder, Wiel Heemskerk maakt assemblages. Dat zijn kunstwerken die ontstaan door een proces, waarbij driedimensionale gevonden voorwerpen worden samengevoegd tot een nieuwe compositie. Op de foto is daar een voorbeeld van te zien. Danielle Nengerman schildert vooral stillevens en landschappen. Vergankelijkheid, kwetsbaarheid en het voortschrijden van de tijd zijn thema's die in haar werk steeds terugkeren.

De officiële opening van de wintertentoonstelling van KunstKring Duiven is op zondag 3 februari om 15.00 uur. Medewerking verlenen de gitaristen Paul Gride en René Hoestlandt. Zij spelen bluesnummers. De tentoonstelling in het gemeentehuis is in de maand februari vrij te bezoeken tijdens openingsuren.

Meer berichten