Thema-avond over jeugdzorg in de Liemers

De PvdA Westervoort organiseert een thema-avond over jeugdzorg. Deze wordt gehouden op dinsdag 12 maart 2019 in zalencentrum Wieleman in Westervoort. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

De PvdA wil op deze avond een dialoog starten om verbeteringen aan te brengen in de jeugdzorg in onze regio en mogelijk daarbuiten.

Professionals van diverse jeugdinstellingen en een kinder- en jeugdpsycholoog doen mee aan de discussie, maar het is vooral de bedoeling dat hulpverleners, en bemiddelaars die in aanraking komen met jeugdzorg hun verhaal zullen doen, hun ervaringen delen maar vooral duidelijk zullen maken welke belemmeringen de politiek moet wegnemen om tot goede zorg voor onze jeugd te komen.

John Kerstens, tweede kamerlid voor de PvdA, zal de landelijke opvattingen en uitgangspunten van de PvdA op dit thema toelichten, samen met een vertegenwoordiger uit de PvdA-fractie in Gelderland.

Iedereen die wil meepraten over dit thema, inclusief bestuurders en ambtenaren zijn van harte welkom in zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 in Westervoort.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden