Dominee Christiaan Vos in de nog in aanbouw zijnde nieuwe kerk in het hartje van Duiven.
Dominee Christiaan Vos in de nog in aanbouw zijnde nieuwe kerk in het hartje van Duiven.

Opening De Stek, nieuw onderkomen KerkvoorNu

Op zondag 7 april vindt op feestelijke wijze de officiële opening van De Stek plaats, het nieuwe thuis van KerkvoorNu. Hier worden straks de diensten op zondag gehouden. Maar De Stek wordt ook een plek voor ontmoeting en samenzijn.

KerkvoorNu is een laagdrempelige en eigentijdse kerk, die midden in de streek staat. De Stek is gehuisvest in de voormalige bibliotheek van Duiven en ligt centraal in het centrum. Het complex is de afgelopen maanden totaal verbouwd. In De Stek wil KerkvoorNu een gastvrije plek bieden aan iedereen. "Een thuis waar je mag komen zoals je bent. Voor een kop koffie of thee, de kerkdiensten op zondag of één van de vele activiteiten die er zullen plaatsvinden – voor een belangrijk deel in samenwerking met regionale (hulp)organisaties", aldus dominee Christiaan Vos.

De opening wordt vanwege de verwachte drukte in twee feestelijke diensten gevierd, om 10.30 en om 14.30 uur. Belangstellenden die de opening bij willen wonen zijn welkom. Na de dienst is er een hapje en een drankje en gelegenheid om de gebouwen te bekijken. In de week volgend op 7 april zijn er tal van activiteiten in en rond het gebouw. Meer informatie daarover verschijnt op de website van de kerk, (www.kerkvoornu.nl).

Meer berichten