Collecteren voor Hartstichting

Van 7 tot en met 13 april wordt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting gehounden. Ruim 70 collectanten gaan volgens Dolf de Loo van de Hartstichting Duiven langs de deuren in Duiven, Groessen en Loo om geld op te halen voor concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. Want een gezond hart is niet vanzelfsprekend.

Dolf de Loo: "We hebben in 55 jaar al veel bereikt, maar we zijn er nog niet. Met het oog op het groeiend aantal hart- en vaatpatiënten is het noodzakelijk dat wij hart- en vaatziekten vroeger kunnen herkennen en opsporen én beter kunnen behandelen. Want iedereen heeft recht op een gezond hart. Een hart waarmee je alles uit het leven haalt, dat je kracht geeft om te groeien, te leven en lief te hebben." De QR-code is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig eenmalig geld overmaken met de smartphone door de Tikkie of iDEAL QR-code op het collectebuslabel te scannen.

Op de foto het collecteteam van Duiven, Groessen en Loo. V.l.n.r.: Kittty Wilting, Marcia De Loo, Sarijke Lucas en Leonie Warris.

Meer berichten