Pigeons Jeugd zorgt voor mooi basketbal!

Afgelopen weekend zijn er zeven wedstrijden gespeeld door de basketballers van Pigeons. Er is goed gespeeld en het publiek heeft weer kunnen genieten van gaaf basketbal.

Pigeons 1 als 2 hebben vandaag helaas verloren in twee spannende wedstrijden. Pigeons 1 speelde thuis tegen Arnhem Eagles en verloor nipt met 75 - 85. Ook Pigeons 2 verloor uit van de titelkandidaat Tower Jumpers 75 - 55. Meisjes U16 hebben gewonnen in een fantastische wedstrijd tegen Arnhem Eagles 57- 44. En ook de jongens U16-1 hebben in eigen huis geweldig gewonnen van Wyba 98 - 44. De jongens van U16-2 hebben in een spannende wedstrijd tegen Joy M met slechts 4 punten verschil verloren 55 - 59.
En de U12 heeft uit met één punt verloren van Basketiers 48-47. De U18 heeft met prachtige cijfers gewonnen van Give and Go 70 - 36. Op zondag speelde de U14 uit tegen Batouwe. Deze wedstrijd wist Pigeons te winnen met 36 - 77.

Het was een super mooi speelweekend voor Pigeons en duidelijk is geworden dat de jeugd ook bij Pigeons de toekomst heeft!

Dank aan alle spelers en de vele vrijwilligers die het speelweekend voor Pigeons zo geweldig hebben laten verlopen!

Wil je meer informatie over basketbalvereniging Pigeons kik snel op www.depigeons.nl en volg ons op facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden