Dit jaar weer schoolkorfbaltoernooi

Na een jaar waarin het evenement niet doorging, wordt het schoolkorfbaltoernooi door DUKO in ere hersteld. Op woensdag 8 mei verwelkomt de Duivense korfbalvereniging teams van basisschoolkinderen op het vernieuwde complex. Er wordt zowel op kunstgras als op de beachvelden gespeeld.

Het toernooi is voor alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 die in de gemeente Duiven op school zitten. Er zijn twee categorieën: leerlingen uit de groepen 5/6 en leerlingen uit de groepen 7/8. Beide toernooien beginnen om 14.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal acht spelers/speelsters (er wordt vier-tegen-vier gespeeld). Elke school kan meerdere teams inschrijven.

Korfbal is een sport waarbij meisjes en jongens samenspelen. Gemengde teams zijn dus van harte welkom, al kunnen ook teams met alleen meisjes en teams met alleen jongens zich inschrijven.

Aanmelden kan tot woensdag 10 april via de school. Kijk voor meer informatie op www.dukoduiven.nl of mail naar schoolkorfbalduiven@gmail.com. De foto is gemaakt tijdens een van de eerder gehouden schoolkorfbaltoernooien.

Meer berichten