Liemers Harmonie Duiven.
Liemers Harmonie Duiven. (Foto: Eddy de Wild)

Jubileumconcert Liemers Harmonie

Liemers Harmonie Duiven viert dit jaar haar 90-jarig jubileum tijdens Dijkhuizen in Harmony. Op zaterdagavond 13 april laten alle leden van Liemers Harmonie Duiven van zich horen tijdens dit concert in De Ogtent. Het programma begint om 20.00 uur en zal worden afgesloten met een feest voor alle bezoekers van het concert.

Liemers Harmonie Duiven heeft haar leden en bezoekers gevraagd wat hun favoriete muziekstuk was van de afgelopen 90 jaar. "We hebben de leukste nummers uitgekozen en zo een gevarieerd programma samengesteld," aldus voorzitter Laura Staring. "We willen graag spelen wat het publiek leuk vind. Dan is het voor de muzikanten namelijk ook een feest." Staring is ook blij met de giften van sponsoren zoals Hoveniersbedrijf Dijkhuizen.

Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Present Art en café Bij de Buren in Duiven, via de leden en via secretarisliemersharmonie@outlook.com. In de voorverkoop kosten kaarten 8 euro, aan de deur 10 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een kortingstarief van 4 euro. Staring: "Met deze korting stimuleren we graag dat de jeugd meer in contact komen met muziek." Op dinsdagavond 15 april kan de Duivense jeugd tijdens Join LHD&OG ook echte instrumenten uitproberen. Meer informatie daarover in het boekje van Sjors Creatief.

Meer berichten