Onder: Mads Bárány, Niklas Mulder, Jeremy Slichter, Fleur van Bem, Mara Scholten, Anne Evers, Leon Scholten, Sanne Welgraaf, Yasmin Steba, Femke. Boven: Sanne Rooding (trainer), Pigee the Pigeon (Mascotte), Maud Scholten- de Vries (trainer).
Onder: Mads Bárány, Niklas Mulder, Jeremy Slichter, Fleur van Bem, Mara Scholten, Anne Evers, Leon Scholten, Sanne Welgraaf, Yasmin Steba, Femke. Boven: Sanne Rooding (trainer), Pigee the Pigeon (Mascotte), Maud Scholten- de Vries (trainer). (Foto: Pigeons Basketbal )

Basketbaltoernooi voor de jongste basketballers uit de regio!

Het was zaterdag 6 april een fantastische Pigeons dag in Triominos. De dag begon met een groot minitoernooi waarbij maar liefst 6 verenigingen en negen teams die mee deden aan dit basketbalspektakel van de allerjongste basketballers uit de regio!

Er werden korte wedstrijden gespeeld, waarbij alle kinderen de zweetdruppels op het hoofd rende. Het publiek werd getrakteerd op mooie lay ups en prachtige schoten. De basketballers waren allemaal erg aan elkaar gewaagd en het was duidelijk dat al deze kinderen de basketballers zijn van de toekomst! Coach Guido opende het toernooi weer met een geweldige warming up voor alle basketballers en speciaal voor deze gelegenheid was de mascotte Pigee the Pigeons naar Duiven gevlogen om de aanwezigen te vermaken.

De volgende verenigingen waren aanwezig bij het minitoernooi:
Pigeons
Arnhem Eagles
BeCeGe Doetinchem
VBV Veenendaal
WSV Apeldoorn
Batouwe Bemmel

Meedoen is belangrijker dan de winst was het belangrijkste credo van de dag en hierdoor waren alle basketballers kampioen van de dag! Dankzij de vele vrijwilligers vanuit Pigeons was het minitoernooi wederom een groot succes!

Basketbalvereniging Pigeons is altijd op zoek naar nieuwe leden en je kan al basketballen vanaf 6 jaar. Dus lijkt het jouw leuk om in teamverband te sporten en wil jij misschien wel de nieuwe Nick Oudendag (New Heroes & Orange Lions), of Katoo Koenen (Batouwe & Orange Angels) worden van Duiven/ Westervoort, geef je dan snel op voor een gratis proeftraining. Stuur een mail naar info@depigeons.nl, kijk op www.depigeons.nl

Meer berichten