Winst voor beide herenteams Pigeons

Zaterdag 6 april stonden er naast een fantatsisch minitoernooi ook nog 8 andere basketbalwedstrijden op het programma. Pigeons 1 speelde in eigen huis tegen Black Stars.

Wederom was het team van Amr Grayeb benadeeld door blessureleed en met slechts vijf basketballers, tegen een tien spelers vanuit Black Stars begon de wedstrijd van Pigeons 1 iets later dan gepland wegens het ontbreken van tafellaars. Nadat enkele telefoontjes te hebben gepleegd waren er twee spelers (Leon Wibbels & Sami Hiffens) bereid om hun avondmaal even te laten staan en om de wedstrijd van Pigeons 1 te tafelen. Beide teams waren direct al erg aan elkaar gewaagd en het was duidelijk dat beide teams voor de winst wilde gaan. Black Stars die boven Pigeons staat in de competitie dacht wel te kunnen winnen van de zes basketballers uit Duiven. Niets was minder waar, het team uit Duiven knokte voor iedere bal en ging overduidelijk voor de winst! Eindstand 68-52.

Blessureleed is team Pigeons1 voor dit seizoen funest geweest. Doordat er vaak weinig spelers waren, kwam het team vaak onvoldoende uit de verf en dat is iets dat Pigeons graag anders wil zien in het nieuwe basketbalseizoen. Pigeons is dan ook hard op zoek naar basketballers die het Pigeons1 willen versterken. Ben jij degen die wij zoeken? Stuur dan snel een mail naar info@depigeons.nl.

Team Pigeons2 speelde zaterdag 6 april uit tegen Arnhem Eagles. Het beloofde een spannende pot te worden, aangezien Eagles in Duiven eerder dit jaar wisten te winnen. Zoals altijd wisten de basketballers uit Duiven zich aardig op te peppen voor deze wedstrijd en gemotiveerd tot op het bot vertrokken de Pigeons naar Arnhem. Om 16.45 ging team Pigeons met een mooie voorsprong de rust in en ook in de tweede helft bleef Pigeons strijden en knokken voor iedere bal. Het laatste kwart kwamen de Eagles nog aardig dichtbij, maar de winst werd niet meer uit handen gegeven. Eindstand 68-66 en met 26 punten was Daniel Span The Man of the Match.

Meer berichten