Schlagerfeest Deurdreiers bij Gieling

De Gruosna 838-commissie van carnavalsvereniging De Deurdreiers haalt het Duitse schlagerorkest Die Powerhosen naar Groessen. Op zondagmiddag 14 april treden ze op bij Gieling.

Die Powerhosen bestaat uit de zangers Gretchen Grönemaier en Klaus von Königswinter en een achtkoppige band. Nummers waarmee ze zalen plat spelen zijn: Atemlos (Helene Fischer), 99 Luftbalons (Nena), Ich bin wie Du (Marianne Rosenberg) en Du (Peter Maffay). De sfeer tijdens optredens is vergelijkbaar met die bij oktoberfeesten en après-ski.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het podium wordt aangekleed met een gigantisch schilderdoek van een berglandschap, dat is gemaakt door Henk van Kerkhoff. Op de foto poseren René van Brandenburg (links) en Geert Smits van de Gruosna 838-commissie voor het doek. Het schlagerfeest begint om 15.00 uur en duurt tot 19:00 uur. DJ William Boekhorst praat de middag aan elkaar. Een kaartje kost 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur. Lederhosen of dirndl-jurk zijn niet verplicht, maar het zou wel leuk zijn.

Meer berichten