Gouden erespeld voor Theo Gieling

MKB Duiven heeft de gouden erespeld toegekend aan horecaondernemer Theo Gieling, die al twintig jaar deel uitmaakt van het bestuur van de Duivense ondernemersvereniging.

De speld werd uitgereikt door oud-burgemeester Henk Zomerdijk van de gemeente Duiven, die eregast was tijdens het jubileumfeest, dat vorige week vrijdag werd gehouden ter ere van het twintigjarig bestaan van de businessclub.

Voorzitter Theo de Reus prees zijn collegabestuurder met wie sinds de oprichting van MKB Duiven in het bestuur zit. "Theo is niet nadrukkelijk 'aanwezig' tijdens de bestuursvergaderingen, maar hij houdt alles wel scherp in de gaten. Daarom is hij 'de stille kracht van MKB Duiven'."

"Theo is een aimabele persoonlijkheid, die confrontaties uit de weg gaat en piekfijn aanvoelt als er onderhuids wat speelt. Hij is tevens de man die er voor waakt dat het bestuur van MKB Duiven ook een vriendenclubje is. Dat is van onschatbare waarde om als vrijwilligers een grote organisatie met 400 mondige leden goed te laten functioneren."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden