Drie dagen en twee nachten werd in 2006 nonstop gewerkt aan de gebouwen in het Horsterpark.
Drie dagen en twee nachten werd in 2006 nonstop gewerkt aan de gebouwen in het Horsterpark.

Horsterpark viert zondag 12 mei 12,5-jarig bestaan

In de aanwezigheid van de oud-burgemeesters van Duiven Fons Lichtenberg en Henk Zomerdijk, de huidige burgemeester Rik de Lange en Roy (die er vanaf het begin werkt en door zijn collega's de burgemeester van het Horsterpark wordt genoemd) wordt op 12 mei om 12.00 uur de aftrap gegeven voor het vieren van het 12,5 jarig bestaan van het park tussen Duiven en Westervoort.

Het motto is 'het is feest' want volgens directeur Chris van de Ven is het in het Horsterpark al 12,5 jaar elke dag feest. Zondag 12 mei zijn er in het park vanaf 13.00 uur tal van activiteiten voor bezoekers.

De burgemeesters worden ook geïnterviewd en kijken terug op die 12,5 jaar en de periode daarvoor. Ook wordt teruggeblikt op de bouw. 240 mensen waren van vrijdagochtend tot zondagmiddag, drie dagen en twee nachten in touw om de drie panden vanaf maaiveld te realiseren. Bouwers, elektriciens, loodgieters, nutsbedrijven en leveranciers stonden voor de opgave om in drie dagen de panden te bouwen en volledig aan te sluiten en in te richten. Zondag rond vier uur arriveerden de eerste dieren en werd de laatste dakplaat gelegd. Een uur later tapte medewerkster Desireé samen met Henk Zomerdijk het eerste pilsje in het paviljoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden