Jalou Koster wint drie medailles

Jalou Koster uit Duiven van reddingsbrigade De Breuly heeft drie medailles gewonnen tijdens de Groenhoven Cup in Gouda. Ze won bij de aspiranten E (7 en 8 jaar) twee zilveren medailles en één bronzen.

Ze won de zilveren medailles op de onderdelen 50m ringduiken met zwemvliezen en 50m lifesaver. Op het onderdeel 50m ringduiken won ze een bronzen medaille. Voor Jalou was dit haar eerste wedstrijd. Naast de medailles voor Jalou, waren er ook medailles voor de masters Janneke Koster (zilver op 50m popduiken) en Jeroen Koster samen met Stefan Ubbink (goud op de line-throw). Het masterteam, bestaande uit Ine Vister, Janneke Koster, Jeroen Koster en Stefan Ubbink won het goud in het algemeen klassement voor de masters. Op de foto Jalou Koster (rechts) op het podium met haar bronzen medaille.

Reddingsbrigade De Breuly spant zich in om de verdrinkingsdood te voorkomen en te bestrijden. De Breuly doet dit al meer dan veertig jaar door het verzorgen van zwemlessen en door zwemmers op te leiden tot zwemmend redders.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden