Aanpak Home-Start opnieuw erkend

Het Nederlands Jeugd Instituut heeft Home-Start opnieuw erkend als effectief programma voor opvoedondersteuning aan ouders met kinderen tot en met zes jaar. De aanpak van Home-Start kreeg de op een na hoogste beoordeling.

De organisatie heeft al tien een eigen afdeling in de Liemers. Het jubileum werd in maart gevierd met een symposium in De Ogtent in Duiven en deze maand brengen de vrijwilligers samen met de gezinnen die worden ondersteund een bezoek aan het Land van Jan Klaassen in Braamt.

Binnen het landelijke preventieproject Home-Start van Humanitas (een vereniging voor maatschappelijke dienstverlening en samenlevingsopbouw) geven ervaren en getrainde vrijwilligers opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Ouders, vrijwilligers en verwijzers in de Liemers kunnen rechtstreeks contact opnemen met de coördinatoren van Home-Start. Home-Start de Liemers is gevestigd in het Huis van Droo in Duiven. Contactpersoon is Loes Hulsebosch, telefoon 06 3513 0961, email l.hulsebosch@humanitas.nl.

Meer berichten