Foto: Walter Verwaal

Beste schoenenzaak in Nederland?

Mag Derksen Schoenmode in Duiven zich de beste schoenenwinkel van Nederland noemen? Dat wordt de komende weken duidelijk. Derksen Schoenmode is één van de kanshebbers in de wedstrijd die op televisie is te volgen via RTL4. Voor de familie Derksen is de nominatie alleen al een kroon op het familiebedrijf dat bestaat sinds 1928.

"In 1928 begon mijn grootvader in Groessen een winkel waar schoenen werden verkocht", vertelt Irma Derksen. "In 1999 kwam ik samen met mijn zus Brigitte als derde generatie in het bedrijf. Wij zijn een echte schoenfamilie." Derksen Schoenmode onderscheidt zich door vakmanschap, zegt Brigitte Derksen. "Onze passie voor schoenen is groot. Die proberen we over te dragen op onze klanten." Genoeg redenen om mee te dingen naar de titel Beste Schoenenwinkel van Nederland.

Vanaf Zaterdag 1 juni stelt RTL 4 de genomineerden voor met filmpjes van speciale vloggers. De kijker thuis kan vervolgens stemmen op de website van 'De Beste van Nederland'. De uitzendingen zijn te zien vanaf zaterdag 1 juni om 17.00 uur op RTL4. Na afloop kunnen kijkers de vlogs terugkijken via RTL XL. Via de poll op www.rtl.nl/debestevannederland kan er gestemd worden. De poll opent op vrijdag 24 mei om 12.00 uur en sluit op vrijdag 19 juli om 12.00 uur.

Meer berichten