De paden op en de lanen in tijdens de Duivense Avondvierdaagse. Deze foto is van vorig jaar.
De paden op en de lanen in tijdens de Duivense Avondvierdaagse. Deze foto is van vorig jaar.

Vanaf dinsdag 4 juni: 34ste Avondvierdaagse Duiven

Met de herinnering aan de zeer geslaagde editie van vorig jaar (met prachtig wandelweer!) nog vers in het geheugen, gaan de vierdaagselopers dinsdag 4 juni om 18.00 uur van start voor de 34e Avondvierdaagse Duiven, Groessen en Loo.

Vrijwilligers van de organisatie zijn al weken druk om de vierdaagse vlekkeloos te laten verlopen. De routes zijn uitgezet en samen met verkeersregelaars uitgebreid verkend om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen. Een dringend advies aan alle deelnemers is om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen. Vergeet niet dat het gewone verkeer gewoon doorgaat. Een factor is ook altijd het weer. Mocht het tegenvallen, dan wordt aangeraden daar met kleding en schoeisel rekening mee te houden.

De start is iedere dag (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag) vanaf 18.00 uur op het Eilandplein. Startbureau is Praathuis 304 van Wijkraad Duiven-Zuidoost. Alle deelnemers krijgen op vrijdag na de aankomst op het verzamelterrein bij de Kinkelder aan de Veldstraat, een ijsje van IJssalon La Calamita. Die dag om 20.00 uur vertrekt van daar ook het eerste muziekkorps voor de feestelijke intocht.

Er zijn drie afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. Inschrijven via de website: www.avduiven.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden