Dennis van Boggelen.
Dennis van Boggelen. (Foto: Stephan Tellier)

Duivense winnaar racet op Zandvoort

Op volle snelheid racen over het asfalt van het circuit van Zandvoort. Voor veel racefans is het een droom. Voor Dennis van Boggelen uit Duiven kwam deze droom uit.

Hij maakte tijdens de vierde editie van de Jumbo Racedagen een rit in een échte raceauto: een LMP3 van Racing Team Nederland. Dennis won deze droomprijs door boodschappen te doen bij Jumbo Eilandplein in Duiven. Als passagier vloog Dennis met een snelheid van ruim 250 kilometer per uur over het circuit van Zandvoort. Dennis van Boggelen kon zijn geluk niet op. "Heel wat anders dan mijn Nissan Note. Het woord snelheid is niet toereikend om deze rit te beschrijven. Echt een fantastische ervaring die ik nooit meer zal vergeten."

Een mooi programma vol racespektakel en hoge snelheden zorgde 18 en 19 mei tijdens de Jumbo Racedagen voor twee onvergetelijke dagen. De grote publiekstrekkers waren Aston Martin Red Bull Racing coureurs Pierre Gasly en natuurlijk Max Verstappen. Snelle rondes, burn-outs en donuts maakten er een geweldig spektakel van voor de ruim 100.000 aanwezige race-liefhebbers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden