V.l.n.r.: Pauline van Dam, Jolanda Schrauwen en Nicole Hendriks van kledingbank Shop voor nop.
V.l.n.r.: Pauline van Dam, Jolanda Schrauwen en Nicole Hendriks van kledingbank Shop voor nop.

Kledingbank 'Shop voor nop' gaat verder in De Stek

Begin deze maand is de kledingbank 'Shop voor nop' heropend in De Stek, het nieuwe onderkomen van KerkvoorNu aan de Rijksweg/Schoolstraat in Duiven. Geopend iedere donderdag van 09.00 tot 12.00 uur.

'Shop voor nop' is een initiatief van onder anderen Pauline van Dam uit Westervoort, die is aangesloten bij de geloofsgemeenschap KerkvoorNu. Doel van de kledingbank is mensen die het niet zo breed hebben de mogelijkheid te bieden 'voor nop' leuke kleren uit te zoeken. Kleren die andere mensen niet meer dragen. Schone kleding kan worden gedeponeerd in de container bij De Stek. Pauline van Dam en andere vrijwilligers sorteren het en hangen het in rekken van 'Shop voor nop'. Ook mensen die gewoon even een (gratis) kop koffie willen drinken en een praatje willen maken kunnen op donderdagen binnenlopen.

'Shop voor nop' was tot april gevestigd in de Elshofpassage in een door de gemeente Duiven gratis beschikbaar gestelde ruimte. Daar moest de kledingbank uit en vervolgens moest worden gewacht op het gereedkomen van De Stek. Inmiddels is het zover en is de heropening een feit. Pauline van Dam: "We zijn superblij dat we hier verder kunnen met de kledingbank."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden