Vanaf 19.00 uur, trekt de schutterij traditiegetrouw door Loo en wordt koning Rik Booltink thuis afgehaald.
Vanaf 19.00 uur, trekt de schutterij traditiegetrouw door Loo en wordt koning Rik Booltink thuis afgehaald.

Feest in Loo op pinksterzaterdag

Loo is op pinksterzaterdag (8 juni) dé plaats voor wat gezelligheid. Op die avond is er het schuttersfeest bij schutterij Willem Tell.

Muziek is er van Blind Date, een allround coverband uit het Land van Maas en Waal die garant staat voor een interactieve en spetterende show en kwaliteitsmuziek: een mix van hedendaagse topveertignummers, rockklassiekers en feesthits.

De zaal gaat om 19.30 uur open en het feest is voor iedereen (vanaf 16 jaar) toegankelijk. Daarvoor, vanaf 19.00 uur, trekt de schutterij traditiegetrouw door Loo en wordt koning Rik Booltink thuis afgehaald door de schutters, muziekvereniging Excelsior en schietvereniging Jemmy Tell. Ook het keizerspaar Gerrit en Marja Mulder is van de partij. Om 20.30 uur is het gezelschap in het schuttersgebouw (Loostraat 38, Loo) en begint het feest.

Leden, kermiskaarthouders en jeugdkaarthouders hebben gratis toegang tot het schuttersgebouw. Zij ontvangen thuis een persoonsgebonden toegangskaart voor deze avond. Anderen hebben entree voor 10,00 euro per persoon. Er is alleen kaartverkoop aan de deur. Er kan bij de entree om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden. Net als ruim duizend anderen ook lid of kaarthouder worden bij Willem Tell? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@willemtellloo.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden