Vlnr boven: Simon Helder, Max Hurenkamp, Jonathan Paans, Robert Boezeman, Melvin Pryor, Liam Brouwer, Esly Hiffens Coach Hans Imming. Vlnr onder: Guus Rosendahl, Casper Blok, Dany Reyes, Levi Veldhuis, Niels Schmitz, Jeroen Helder, Dylan Sanders.
Vlnr boven: Simon Helder, Max Hurenkamp, Jonathan Paans, Robert Boezeman, Melvin Pryor, Liam Brouwer, Esly Hiffens Coach Hans Imming. Vlnr onder: Guus Rosendahl, Casper Blok, Dany Reyes, Levi Veldhuis, Niels Schmitz, Jeroen Helder, Dylan Sanders. (Foto: Pigeons Basketbal)

Pigeons Cup 2019 een doorslaand succes!

Voor het eerst in de geschiedenis van basketbalvereniging Pigeons is afgelopen weekend de Pigeons Cup 2019 georganiseerd. In een afgeladen Triominos waren maar liefst 250 basketballers en 24 teams waren aanwezig voor de allereerste Pigeons Cup. De basketballers kwamen van 8 verschillende verenigingen: Pigeons, Basketiers, Arnhem Eagles, Batouwe, BeCeGe, Give and Go, Hanze Stars, New Stars.        

Basketballers vanuit zowel de jeugd als vanuit de senioren waren aanwezig bij het basketbalspektakel en ondanks het warme weer was er veel meegereisd publiek voor de verschillende teams. De dag werd verdeeld in een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend was het de beurt aan de jeugdspelers en ’s middags waren de senioren aan de beurt. In de ochtend waren de bekers voor de U12 van New Stars uit Nieuwegein, de U14 van Hanze Stars en de meisjes U16 van Batouwe. Het middagprogramma werd gedomineerd door twee teams. De U14 van Hanze Stars Academie, met twee oud spelers van Pigeons, Dan en Merlijn en het team Pigeons 1 onder leiding van de nieuwe hoofdcoach Hans Imming. De Pigeons Cup 2019 is de start van een nieuwe traditie voor de Duivense Basketbalvereniging. Komende jaren zullen er nog meer basketbalverenigingen uit Nederland meestrijden voor de Pigeons Cup.

Speciale dank voor de organisatie van deze dag gaat uit naar: de activiteitencommissie (Andreas Kiele, Diana & Henry Slot, Martijn vd Goor en Femke van Tielen), Welling Catering, New York Pizza Duiven, Jumbo Duiven, alle vrijwilligers die hebben geholpen met opzetten van de zaal, fluiten en tafelen en niet te vergeten aan alle deelnemende verenigingen die de Pigeons Cup 2019 tot een geweldig succes hebben gemaakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden