Foto: René Nijhuis

Buurtcamping profiteert van zomerweer

De vijfde editie van de Buurtcamping op 22 en 23 juni in het Horsterpark was er een om in te lijsten. Met dank aan het fantastische kampeerweer.

De Buurtcamping is een initiatief van zo!Diva, een organisatie die zich inzet om de gemeente Duiven 'op de kaart te zetten'. Het idee achter de Buurtcamping is dat iedereen (arm, rijk, jong, oud) gelijk is en op een laagdrempelige manier andere mensen kan ontmoeten. Net als andere jaren bepaalden de kampeerders zelf hoe ze hun weekend invulden. Er werden spelletjes gedaan, er werd gebarbecued en natuurlijk was er volop gelegenheid om met bekenden en onbekenden te praten.

"Erg geslaagd", zegt Judith Keuper, die met haar gezin op de camping stond en de Buurtcamping samen met Emil Glänzer organiseerde. "Het weer werkte natuurlijk mee en het Horsterpark is gewoon een fijne plek. We zijn ook dankbaar voor de hulp van de gemeente en de medewerking van bedrijven als Decathlon, BarrelQ en Liemers Caravans. Ik sprak een deelnemer die zei in twee dagen een ander mens te zijn geworden. Een groter compliment is niet denkbaar. Volgend jaar organiseren we de Buurtcamping zeker weer."

Meer berichten