V.l.n.r.: Sjoerd van de Laarakker, Mila Joosten, Christian van der Voet, Duncan Holman, Dirk van Buren, Siebe Gerritsen en Mark van Schutterhoef.
V.l.n.r.: Sjoerd van de Laarakker, Mila Joosten, Christian van der Voet, Duncan Holman, Dirk van Buren, Siebe Gerritsen en Mark van Schutterhoef. (Foto: Basketiers Basketbal )

Fantastische coachclinic door landskampioen Landstede Basketbal

Landstede Basketbal heeft dit jaar met verschillende basketbalverenigingen een partnerclubovereenkomst gesloten. Eén van de uitvloeiingen van de partnerclubovereenkomst is dat Landstede Basketbal een coachclinic verzorgt voor de trainers en coaches.

24 juni was sporthal Triominos Duiven de plek waar maar liefst vertegenwoordiging was van 5 basketbalverenigingen uit Gelderland. Pigeons, Basketiers, BeCeGe, Gice and Go en Pytheas. Er waren ruim 30 enthousiaste caches en trainers aanwezig voor een fantastische coachclinic die werd verzorgt door de assistent coach van landskampioen 2018-2019 Landstede Basketbal, Mark van Schutterhoef. Het was een leerzame clinic waarbij er veel aandacht was voor de nieuwe manier van het verzorgen van basketbaltraining. De manier die onder meer ertoe heeft bijgedragen dat Landstede Basketbal dit jaar als winnaar uit de bus is gekomen in de Dutch Basketball Leage.

Vanuit Pigeons waren er zes jeugdspelers aanwezig die samen met Mark van Schutterhoef de basketbaloefeningen mochten voordoen aan de aanwezige trainers en coaches. Dit was een geweldige ervaring voor de jonge basketballers van Pigeons. Met trots poseerde de spelers naast de kampioenencoach voor de camera!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden