Archief: KDO Koningsdag 2019.
Archief: KDO Koningsdag 2019.

Showband KDO houdt jaarlijkse financiële actie

Showband KDO houdt op donderdag 4 juli weer haar jaarlijkse financiële actie in het dorp Groessen. Leden van de vereniging vragen om een donatie.

Showband KDO had volgens woordvoerder Bert van Kempen een mooi voorjaar. De vereniging is bij veel optochten en taptoes te zien geweest. De nieuwe show DIVA's is in taptoeland heel goed ontvangen en er zijn alweer aanvragen voor volgend jaar. Na de zomervakantie zijn er optredens in Leersum, Haillicourt (Frankrijk), Winkel en taptoes in Emmer Compascuum en Amersfoort.

Daarnaast is KDO er tijdens lokale evenementen. Ook neemt KDO deel aan een muziekproject waarbij aan kinderen op de basisscholen muziekonderwijs wordt gegeven. Volgend jaar organiseert KDO ook weer Taptoe Groessen. De eerste bands zijn al geboekt.

KDO is volgens Bert van Kempen een actieve, hardwerkende vereniging. "Door veel optredens en andere initiatieven proberen we de clubkas gezond te houden, maar daarbij kunnen we absoluut niet kan zonder de steun van de Groessense gemeenschap. Zeker in een tijd dat de overheid steeds verder terugtreedt. De opbrengst van de financiële actie is voor de aanschaf en onderhoud van clubkleding."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden