Dj Robert Wiersma met zijn zoon Pascal, die in zijn voetsporen treedt als radiomaker en dj.
Dj Robert Wiersma met zijn zoon Pascal, die in zijn voetsporen treedt als radiomaker en dj.

Zomerfeest met dj Robert Wiersma in café De Tol

Bij café De Tol aan de Rijksweg in Duiven wordt op zaterdagavond 13 juli gefeest onder het motto: samen de zomer vieren. De toegang is gratis.

Het initiatief voor het feest is genomen door Robert Wiersma. Een Westervoorter die regelmatig een biertje drinkt bij De Tol en die een deel van zijn vrije tijd invult met optredens als dj.

'Een uit de hand gelopen hobby', noemt hij het draaien van muziek. Draaien in De Tol is voor hem speciaal. "Ik kom er graag als gast, maar nu ga ik zelf invulling geven aan een zomerfeest. Dat is toch anders."

Het moet gewoon een gezellige avond worden en Robert Wiersma twijfelt er niet aan dat dat gaat lukken.

"We hebben eerst goed gekeken naar welke zaterdag zich leent voor een feest. Volgens mij zijn er op 13 juli geen andere grote feesten of festivals in de regio. Ik hoop daarom op een breed geschakeerd publiek en dan komt het wel goed. Ik ben een allround-dj die zich aanpast aan zijn publiek. De ervaring heeft me geleerd dat ik in staat ben de juiste muziekkeuzes te maken. Iedereen die in is voor een gezellige avond is van harte welkom. Gaan we samen de zomer vieren."

Het feest bij De Tol op zaterdag 13 juli begint om 20.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden