Feestbeest Andy Frasco

Blues- en jazzmuzikant Andy Frasco is een van de muzikale verrassingen op het Huntenpop-podium. Hoewel hij in Nederland al meerdere keren heeft laten zien wat hij kan, is hij voor het grote publiek nog onbekend.

De man komt uit San Fernando Valley, het zuiden van Californië en noemt zelf zijn muziek: Party Blues with a touch of Barefoot Boogie. Kortom…een georganiseerde chaos. Zijn shows worden beschreven als één groot feest, feel good en aanstekelijk. Al sinds zijn achttiende is Andy veel aan het toeren door Europa en de Verenigde Staten. Met meer dan 200 shows per jaar neemt hij zelden tijd om rust te nemen en ook op Huntenpop zal hij vol gas gaan.

Hij is beïnvloed door artiesten als Damien Rice, Sam Cooke, Van Morrison en Tom Waits. Het derde album Half a Man dat in 2014 werd uitgebracht viel erg goed bij het publiek waardoor ze veel op festivals hebben gestaan binnen en buiten Europa, zoals De Zwarte Cross, Lowlands, Paaspop en in 2017 op Rock am Ring. In 2016 verscheen zijn laatste album Happy Bastards.

Meer berichten