Het sfeervolle terras van Eet-Lokaal wordt het decor van een buitenfilm.
Het sfeervolle terras van Eet-Lokaal wordt het decor van een buitenfilm. (Foto: Pablo van Dick)

Filmhuis organiseert Outdoor Cinema met Walking Diner bij Eet-Lokaal

Filmhuis Zevenaar en Eet-Lokaal Café Restaurant en Zalen hebben al jaren een hechte samenwerking. Ook dit jaar organiseren zij dan ook gezamenlijk een ‘Outdoor Cinema avond’ inclusief een ontspannen ‘Walking Diner’ in de binnentuin van Eet-Lokaal.

Op vrijdag 30 augustus om 18.00u start het ontspannen Walking Diner met heerlijke borrelplanken. Vervolgens serveert Eet-Lokaal een 4-tal heerlijke gerechtjes uit de lokale keuken van het restaurant. Als afsluiting een heerlijke zoete lekkernij. Als de zon onder is start rond 21.00u de buitenfilm op een groot beeldscherm in de binnentuin.

Op het grote doek vertoont het filmhuis dan de film ‘Toast’, geregisseerd door S.J. Clarkson. Voor een avondmaal van stoofvlees, aardappels en doperwten hoeft geen ouder zich te schamen. Tenzij het gaat om drie blikken die je ook nog eens au bain-marie laat droogkoken. 'Dan maak ik wel wat toast,' verzucht de moeder van de kleine Nigel in deze smakelijke komedie. Toast is gebaseerd op de memoires van Britse culinair journalist Nigel Slater (1958) en etaleert hoe de jongen na het verscheiden van zijn moeder wedijvert met zijn stiefmoeder (Helena Bonham Carter) voor aandacht van vader. Het wapen dat de kemphanen kiezen is citroenschuimtaart, het favoriete dessert van pa.

Deze bijzondere culinaire filmavond in combinatie met het walking diner is uitsluitend te reserveren via Filmhuis Zevenaar. Bij slecht weer wordt er voor het diner uitgeweken naar een binnenzaal van Eet-Lokaal en voor de film naar het de filmzaal van het Filmhuis. Bij slecht weer is er dus slechts beperkt plaats. Prijzen zijn € 27,50 per persoon voor het diner inclusief de film (€ 25,00 p.p. voor donateurs). Prijzen zijn exclusief dranken.

Reserveer via de website van het filmhuis: https://filmhuiszevenaar.nl/reserveren/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden