Homepage website.
Homepage website. (Foto: Anja van Norel)

Website Landgoed Huis Sevenaer in een compleet nieuw jasje

Landgoed Huis Sevenaer timmert sinds enige tijd letterlijk en figuurlijk flink aan de weg. Van de 23 rijksmonumenten is inmiddels het nodige gerestaureerd en de zichtbaarheid van het landgoed is al aardig vergroot. Dit niet alleen om haar bestaansrecht te bekrachtigen, maar juist ook om aan een breder publiek te laten zien hoe bijzonder, waardevol en breed toepasbaar het ‘duurzame ecologische concept’ van het landgoed is. Eén van de communicatiemiddelen die hiervoor ingezet wordt is een aansprekende, informatieve website.

Met trots introduceert het landgoed haar nieuwe eigentijdse website. De content is samen met Windkracht20, creatieve studio uit Herwen, in een compleet nieuw jasje gestoken en op een eenvoudiger en overzichtelijkere manier toegankelijk gemaakt voor een breed publiek.

Op de website vindt u informatie over het verleden, heden en de toekomst van deze unieke biologische kasteelboerderij in hartje Zevenaar. Nieuws, de landgoed agenda en de verkoop van biologische producten in moestuin Deelhoven. Pagina`s als: op het landgoed, over het landgoed, over de jonkheer en onze vrijwilligers, staan vol met wetenswaardigheden.

Lees het verhaal van Landgoed Huis Sevenaer op www.huissevenaer.nl en volg ons op Facebook @landgoedhuissevenaer voor de meest actuele ontwikkelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden