Liemerije smult van mkb-haringen

Het geduld van de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van verzorgingstehuis Liemerije in Duiven is beloond. Ruim een maand nadat tijdens de haringparty van ondernemersvereniging MKB Duiven het eerste vaatje 'Duivense' Hollandse nieuwe werd verloot en aan Liemerije werd beloofd, konden de haringen eindelijk worden bezorgd.

Vrijwilliger Metty Geurdsen was er blij mee. "Op de oorspronkelijk datum hadden we al een barbecue. We dachten al dat we dit jaar geen haringparty zouden hebben, maar gelukkig is MKB Duiven flexibel en hebben we goed nieuws voor onze vele haringliefhebbers." Op de foto worden de haringen overhandigd. V.l.n.r. Thea Hendriksen, Fien Dorr, Metty Geurdsen, Yvonne Veldhoen van Fysiotherapie Van Kuppenveld, visboer Helmut Teben en voorzitter Theo de Reus van MKB Duiven.

De haringparty van MKB Duiven wordt vanaf de eerste editie verzorgd door vishandel De Laak, die enkele jaren geleden door Anton de Laak is overgedaan aan zijn collega Helmut Teben. Die heeft het anno 2019 zo druk dat hij naarstig op zoek is naar nieuw personeel, dat hij maar niet kan vinden. Belangstellenden kunnen zich bij de viswagen melden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden