Verser kan niet! Verkoop van biologische groenten, nu drie dagen in de week

In de historische moestuin, midden in hartje Zevenaar, wordt met liefde voor de natuur geteeld. Heerlijke onbespoten groenten, fruit en kruiden van het seizoen zijn direct in de tuin te koop. Bijzonder is dat de vrijwilligers zoveel mogelijk op verzoek van de klant de gewenste producten oogsten. Als u wilt mag u zelfs meelopen en aanwijzen welke krop u wilt hebben. Hoe mooi is dat!

Streekproducten zijn al jaren in opkomst. En nog duurzamer is het als de productie heel dicht bij de consument plaatsvindt. Moestuin Deelhoven is door zijn ligging, midden in het koopcentrum van Zevenaar uniek. Daarnaast wordt er geteeld met een goed verhaal. Biologisch en in samenwerking met de natuur. En dat proef je!

Moestuin Deelhoven is gelegen in het centrum van Zevenaar. De ingang vindt u direct achter de Andreaskerk. Sinds kort is de moestuin zelfs drie dagen in de week geopend.

Maandag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur. Spaar het milieu en neem uw boodschappentas mee. De moestuin is onderdeel van Landgoed Huis Sevenaer, een historische kasteelboerderij waarvan het oudste deel dateert uit 1400 en waar duurzaamheid heel gewoon is.

Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?
Enthousiaste milieubewuste mensen met affiniteit en kennis van groenten en moestuinieren zijn van harte welkom. Kom gewoon eens een kijkje nemen als het je aan spreekt om mee te helpen en lees de informatie op onze vernieuwde websitehttps://www.huissevenaer.nl/vacatures/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden