Onder: Guus Rosendahl, Casper Blok, Dany Reyes, Levi Veldhuis, Niels Schmitz, Jeroen Helder, Dylan Sanders (ns). Boven: Simon Helder, Max Hurenkamp, Jonathan Paans, Robert Boezeman, Melvin Pryor, Liam Brouwer (ns), Esly Hiffens coach Hans Imming.
Onder: Guus Rosendahl, Casper Blok, Dany Reyes, Levi Veldhuis, Niels Schmitz, Jeroen Helder, Dylan Sanders (ns). Boven: Simon Helder, Max Hurenkamp, Jonathan Paans, Robert Boezeman, Melvin Pryor, Liam Brouwer (ns), Esly Hiffens coach Hans Imming. (Foto: Pigeons Basketball)

Nieuwe Hoofdtrainer Pigeons 1

‘De jeugd heeft de toekomst’ het credo van de nieuwe hoofdtrainer Hans Imming. Pigeons is blij Imming terug te verwelkomen bij Pigeons.

Als jeugdspeler heeft Imming lange tijd bij Pigeons gespeeld, waarna hij al snel als voor het Nederlands team mocht uitkomen. Op latere leeftijd is hij als speler op het hoogste niveau actief geweest bij BC Mons Belgie, Matrix Magix, team Koninklijke Marechaussee en tevens speler van het Nederlands Militair Team. Ook als trainer heeft Imming ruime ervaring opgedaan bij het Nederlands Militair Team en momenteel als coach van het Dames Team Koninklijke Marechaussee waarmee hij in 2018 goud heeft gewonnen en als coach van het heren team Koninklijke Marechaussee. Tevens is Imming assistent geweest van Paul Steemers bij het eerste team van Bemmel (Batouwe) eerste divisie.

Het bestuur is verheugd op het feit dat Imming zich voor tenminste twee seizoenen wil verbinden aan het vlaggenschip van Pigeons. Een belangrijk speerpunt voor het komend seizoen is bouwen aan een sterk en solide team dat zich kan meten met de beste in de Nederlandse competitie. Imming heeft er bewust voor gekozen om het team in de 2e klasse te laten spelen zodat de spelers nog meer vertrouwen krijgen in hun kunnen om uiteindelijk door te stomen naar de 1e klasse. Het team bestaat uit spelers die uit de U22 leeftijdsklasse komen, gecombineerd met ervaren spelers. Daarbij is ook voor komend seizoen zeker dat Robert Boezeman voor het eerste uitkomt. Boezeman die ervaring heeft opgedaan in de Verenigde Staten bij Riverside City (college Basketball). Jonathan Paans is ook weer terug ben ook de ervaren Jeroen Helder blijft aan boord. Verder heeft Imming beschikking over Dany Reyes, Max Hurenkamp, Levi Veldhuis, Niels Schmitz, Esly Hiffins, Guus Rosendahl, Melvin Pryor en Casper Blok. Imming zal komend seizoen ondersteund worden door Lars Noordhuis. Een basketballer met een echt Pigeons hart. Samen zullen zij het vlaggenschip van Pigeons naar de titel loodsen!

Meer berichten